KÄRLEKEN TILL ROTTING

 
Sommar, sommar, sommar – det har det minsann varit idag! Sjutton vad jag älskar det – kan jag tjata mer om värme och sol? 😛 
 
Men ok, med sommaren kommer det ju en massa fix i trädgårdar och på balkonger (som jag har hållt med för fullt idag – fram och tillbaka till Flowerteam, Väla och IKEA) som bland annat köpa växter, krukor, möbler osv. Om du inte redan har det vill säga, då är det kanske bara småfix som du behöver piffa med.
 
Det ni ser ovan står högt upp min lista när det kommer till möbler för trädgård/altan… i framtiden. Vi snackar rotting! Jag cravear detta vänner, för fulla muggar. Har ni kikat inne hos Trademax? Dom har många fina rottingmöbler att välja mellan – kika in här 🙂
 
I samarbete med Trademax.
  1. skriver:

    Åhh allt ser så himla fint ut! Blir så redo för sommaren när mna ser all utomhus inredning 🙂

  2. skriver:

    Alltså rotting in my heart! Har du sett Mio:s stol Fidji? Den är suuuperfin verkligen. Var beställningsvara i min stad men åkte dit och tjatade och fick visningsexemplaret med 30% rabatt hehe. Så gärna ville jag ha en…

    Ha en underbar dag i värmen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..