Grönt te & en liten fettissak

Varför säger man att man svettas som en gris? Grisar kan ju inte svettas. Superkonstig. Så det uttycket faller ju inte riktigt på plats till vad jag ska skriva nu. Men i alla fall… inatt svettades jag rejält mycket. Alltså typ superduper mycket, helt sjukt. Febern kickade verkligen igång över min nybäddade säng – suck.

Varför säger man att man svettas som en gris? Grisar kan ju inte svettas. Superkonstig. Så det uttycket faller ju inte riktigt på plats till vad jag ska skriva nu. Men i alla fall… inatt svettades jag rejält mycket. Alltså typ superduper mycket, helt sjukt. Febern kickade verkligen igång över min nybäddade säng – suck.

Vaknade 8.12 och har knappt lämnat sängen. Förutom då jag gick ut och lämnade min cykel på verkstaden, tog en tripp till apoteket (för att fylla på medicingodset) samt att faktiskt unna mig en semla – vanlig sådan.

Det var gott och nu ska jag fortsätta jobba med en varm kopp te (psst – nya mama är ute och där synes jag och kidsen i ett litet modereportage) – pöss!

  1. Åh tack Jessica, ja det hoppas jag med men känns som om det går åt rätt håll i alla fall 🙂 KRAM på dig!

 1. Länge sedan jag kikade in hos dig, dålig på att läsa bloggar allmänt, men STORT GRATTIS till att du hamnat här. Starkt jobbat måste jag säga. Inte lätt att slå sig fram bland alla bloggar. Så nu blev jag pepp att fortsätta 😉 Tack <3

  1. Tack goe du Ingrid!!

   Glad att jag kan inspirera vidare, det värmer Ingrid! Men du det är väl bara självklart att du ska fortsätta med det DU gör, tro på dig själv och VÅGA!! <3

   Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..