Jag vill inte älta

Jag är skör.

Jag önskade att jag inte kände som jag gjorde. Jag önskade att jag kunde spola fram tiden. Där jag är lycklig och mår bra. Där jag ser ljust på framtiden. Allt jag hade hoppats på och trott på är borta och kommer aldrig tillbaka.

Jag vill inte bli påmind men är tvungen. Kroppen känns varm, hjärtat har ett hål. Jag vill inte älta, jag vill verkligen inte det. Jag vill bara slippa den här känslan. Jag hatar den här känslan, vill inte att den ska finnas kvar längre.

Den där känslan av att vara olyckligt kär.

  1. Känner så med dig fina du!
    Snubblade in på din blogg av en slump och blev fast direkt. Så himla fin och inspirerande. Och vilka vackra barn du har.
    Jag känner inte dig men din känslor du förmedlar berör verkligen. Har själv en separation och en blytung ryggsäck på ryggen.

    All styrka och pepp till dig!!!!!

    1. Tack så himla mycket Ellinor, dina ord dom värmer ska du veta <3 väldigt mycket! Är glad att jag kan inspirera dig och tillsammans är vi starka – ha en underbar dag! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..