Jag är ilsken

Det sägs att det finns olika steg i en svår situation. Jag har inte gråtit på flera veckor nu, och det är ju alldeles fantastiskt skönt. Jag har dock fortfarande mina ups & downs – oh ja, dom finns där.

I början av denna veckan rann droppen över bägaren och jag kände helt plötsligt en sådan ilska. Slita-av-mitt-hår-ilska, lite så att ni ska förstå hur arg jag varit.

Åkte med flyget upp till Stockholm onsdagskväll, hängde med Katja och Göran. Viktiga ämnen togs upp och det fick mig på något sätt känna mig kvitt.

Torsdagen började med en god mamafrulle, mötte upp bebe på hotellet för att sedan kicka igång 2018’s rosépremiär följt av en toastskagen och goda drinkar på Riche. Taggade till tusen på Sam Smith konserten som hörrni var A L L D E L E S magisk. Vilken röst han besitter och hans ödmjukhet. Har ni chansen att se honom live – DO IT!

Efter konserten blev det minst sagt en spontanare. Först ut Escalier följt av Spy Bar där klackarna slogs upp i taket och kvällen slutade vad ska jag säga – f a n t a s t i s k t. Här satte jag verkligen ilskan på plats och bara fokuserade på mig själv.

Har inte haft så amazing på väldigt länge – tack tack tusen tack ni inblandade <3

  1. L skriver:

    Hej, det är så svårt att hänga med i svängarna här inne när man inte följt sen innan. Skulle du kunna ge en snabb uppdatering om vad för slags situation du är i eller har varit med om?
    Mvh

    1. Hejsan L,

      Förstår att det kanske inte är så lätt att förstå om man nyss kikat in i bloggis. Men jag är relativt nyseparerad och skriver om livet där till, har två barn som jag delar med barnens pappa varannan vecka. I bloggis är det en mix av ”Mom-life” och ”Me-life” <3 upp och ner som en karusell går det och jag delar ibland med mig av just detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..