Det finaste jag har

Jag är så lyckligt lottad som har två småttingar som ger mig så mycket kärlek som dom gör. För varje dag som går, varje minut, varje sekund. Dom kramas och pussas med mig. Dom släpper inte taget om mig. Och det gör mig så lycklig. Jag är så oerhört tacksam för att just Viggo och Ines är mina barn och alltid kommer att vara det.

Det är jag som är mamma till dom, ingen annan. Den saken är väldigt mycket biff liksom. En tron med 120% säkerhet.

Jag minns innan beslutet om separation togs mellan mig och Patrik. Jag var så rädd för just detta. Att någon annan skulle ta min plats. Att barnen skulle använda den andra mot mig på något sätt. Men det där var bara hjärnspöken. För jag är inte rädd.

Att jag är mamma till Viggo och Ines är solklart. Det finns ingen som kan fylla min plats där. Aldrig. Och detta märker jag tydligt på hur Viggo och Ines är mot mig när jag har dom på mina mama-veckor.

Vilket är en fantastisk känsla. Tack som tusan för att dessa småttingar är mina och att just jag får uppfostra dom till två starka individer.

  1. Underbart härligt o solklart! Hjärnspöken är jobbiga o tills motsatsen bevisats Sanna för sig själv ! Tack för att du delar med dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..