Tack Båstad!

Har hängt i Båstad hos Magda & Mats i helgen 💗 vi har solat, badat, sipprat rosé, grillat och till och med dansat till sent in på natten… ja jag och Magda drog in till Pepes och dansade nonstop och vi stängde stället – så himla kul med spontana kvällar! 🙌🏽🎉💃🏽

Idag är en så där bra dag hörni. Och jag är så tacksam för helgen jag haft i goda vänners lag. Som dom tar hand om mig. Det är kärlek – tack!

Måndagen lider mot sitt slut och jag ska dra igång ett avsnitt Shooter sen sussa kudde. Imorgonbitti drar jag ut i löpspåret igen, som jag by the way idag sprang mitt snabbaste 5K – woop på den du! 🏃🏽‍♀️💨

Puss! 💋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..