En söndag med hjärnskakning

Alltså min helg har ju varit alldeles magisk i goda vänners lag. Jag har ätit gott, dansat, skrattat och myst! 💗✌🏽🎉

Till söndagkväll, strax innan jag skulle gå och lägga mig.

Hade borstat tänderna, batteriet tog slut och jag skulle sätta den på laddning. Öppnar skåpet där laddaren ligger, låter skåpet stå öppet, reser mig upp och BAAM rakt in med pannan. Får ett litet jack. Blir assur, för jag hatar ärr 🙈 tar fram en ren handduk för att badda jacket och torka bort blodet. Efter 5-10 minuter börjar jag må konstig och det känns som jag spy.

Vill ha luft och går snabbt ut i vardagsrummet för att öppna ett fönster men det är då allt svartnar och jag svimmar, trillar ihop, slår i bakhuvudet. Minns ingenting av detta 😱 Vaknar efter ett tag liggandes på golvet och hela kroppen känns avdomnad.

Så sjukt obehagligt och så sjukt obehagligt att vara ensam hemma och tro att nu är det kört, tänk om ja ej vaknar upp igen?

Får tag på en vän som kommer förbi och som sedan larmar ambulans. Jag var tydligen helt lost, svamlade, kunde inte vara stilla och somnade till hela tiden.

Ambulans kommer och tar en massa tester men konstaterar att jag måste åka in för att kontrollera att allt är ok. Väl på akuten kommer Andréa och håller mig sällskap till tre på natten ❤️

Läkarna skickade mig på röntgen tidigt på morgonen och där bilderna som tur är visade positivt. Inga blödningar eller skador på hjärnan – tacksam för det! 🤕👍🏽🙋🏽‍♀️

Nu är det vila som gäller, och försök till en bra mama-vecka trots slöheten i kroppen.

Tack som tusan för alla krya på dig meddelanden – dessa värmer ska ni veta! 🙌🏽💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..