Helsingborgs Marathon coming up!

Jag gillar ju att löpa, det är en sorts kemi mellan mig och löpning – helt klart en frihetskänsla!

Och imorgon kommer jag bräcka av en milstolpe i mitt liv ✌🏽😊🙋🏽‍♀️

Jodå, jag ska springa stafetten i Helsingborgs Marathon med tre andra goda brudar. Sträckan är ungefär 1 mil och det är suuuperlångt för mig då jag oftast springer 5 km när jag är ute i woodsen 🏃🏽‍♀️💨

Jag är sjukt pepp och glad att jag har tagit min an detta. Lyckoruset är enormt redan nu och jag har en så sjuk najsig känsla i kroppen 💗

Imorgon möts vi alla upp utanför Dunkers 09:45 för uppvärmning och pep talk med varandra. Jag är faktiskt lite nervig också. Tänker att jag ska springa fel eller göra något klantigt 😛 hade varit så typiskt mig bara 😂🤦🏽‍♀️

Så min fredagskväll blir alltså chilly-willy med chokolade, poppisar och kanske dom nya linsostbågarna som alla pratar om 🍿🍫🧀😋

Det gäller ju att preppa ordentligt inför ett lopp, visst?! 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..