Den glädjen, den kärleken!

Ännu en vecka har passerat med mina småttingar. Idag är det dags för överlämning och varje gång är det blandade känslor när dagen kommer till.

Jag ser framemot en vecka själv, men ändå inte. Det är svårt att sätta fingret på det. Jag älskar att vara ensam, det är inte det och det är inget jag har problem med men ibland blir det liksom så där ensamt så att hjärnspökena hinner ikapp och det är inga kloka tankar som försiggår i hjärnkulan.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men jag är väldigt glad och lyckligt lottad över mina veckor med kidsen. Den här veckan har varit en sån där alldeles fantastisk vecka tillsammans och den började ju i måndags med världens välkomnande till att det var mama-week!

Det var Ines. Alltså herrejösses. När jag hämtade henne (kan typ börja gråta nu) var det som om tiden stannade. Hon blir alltid glad över att se mig, det blir hon varje dag men den här gången var det något magiskt.

Ines log, jag log.

Vi skrattade, vi pussade varandra och kramades i minuter. Tittade på varandra, snurrade runt och gjorde om samma trubadur igen.

DEN glädjen vänner (DEN kärleken), när man lever utan sina barn i en hel vecka och möts av just det här är bannemej bloody amazing! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..