Glad över mitt beslut

Det här med att gå vidare i livet har ju varit en jäkla berg och dalbana. Alla känslor på en och samma gång. Upp och ner, ner och upp i flera månader. Successivt bearbeta varje tanke och känsla, en efter en.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nej, det har inte varit lätt. Klart att jag då och då tänker tillbaka till allt som varit. Mest dom bra stunderna såklart. Hur vår lilla familj var den finaste familjen jag visste. Det var allt jag rådde om. Men nu i efterhand, det var inte där jag skulle vara. Det var inte min plats i livet och idag är jag glad att vi faktiskt gick skilda vägar.

Den resan jag gör just nu är precis det jag behöver. Att få samla mig och mina tankar. Sätta krav, bli ännu starkare, modigare och höja min självrespekt. Aldrig låta någon sätta sig på mig. Det här är mitt liv, mitt och barnens och det är det viktigaste för mig just nu.

Varför gå och må dåligt när man faktiskt kan göra något åt det? Jag himlar inte om att det är astufft (as as tufft) men om det är blankt, ingenting där och det enda som tar er runt är barnen, då säger jag bara stanna upp och tänk efter noga.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det finns verkligen så mycket mer där ute och det är jag ett levande bevis för. Du kommer vidare. Du blir starkare. Jag trodde aldrig jag skulle komma dit jag är idag, alltså aldrig. Jag trodde att jag skulle gråta floder varje dag resten av mitt liv. Nej, tack absolut inte. Nu kan jag bara blicka framåt på nya äventyr, med mig själv och med mina barn.

Jag vill ge kärlek och en massa kram till er där ute som sitter i samma situation – ni är bäst och grymma ska ni veta! <3

 1. Tack… ja, visst är det så!
  En dag så blir tårarna färre o man hör faktiskt fåglarna som kvittrar o leendet smyger fram. Vilket j-a resa… men man mår bättre och ÄR bättre!
  Kram!

 2. Frida skriver:

  Fint att läsa, så Grym du är!!!
  ❤️

 3. Face skriver:

  Å så fint skrivet! Jag separerade för ett år sedan och tänker precis som du idag. Men astufft är det. Massa kärlek 💞

 4. Helena skriver:

  All styrka till dig!💪🏻❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..