Pannkakor & kompishäng

Tack för helgen och allt den gav mig med mina småttingar <3 hoppas att ni också haft en fin helg!

Så vad hittade vi på?

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi gottade i oss pannkakor, glass i stora lass, mat hos mormor och morfar, det var kompishäng här hemma, hockeyträning, besök på kyrkogården, vi pärlade och det var mysmiddag med film på Netflix bara jag och kidsen.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En helt jäkla finemang helg. Dagarna med kidsen ger mig så mycket energi för nästkommande vecka. Men attans vad jag saknar dom. Det är tomt, helt klart.

Men det är ju också som så att varannan vecka livet ger mig bästa av två världar. Som ikväll har jag sprungit fem kilometer vid havet – den kicken. Och min vecka är verkligen uppbokad med en massa roligheter och mys!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu ska jag svara på några mejl sen blir det ett avsnitt av Bodyguard som by the way är ett hett tips på en bra serie som nu går på Netflix 🙂

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..