En skön tisdag!

Hej godingar, hur mår ni? Haft en fin tisdag?

Det har jag och allt började med en cykeltur till jobbet då solen var påväg upp och himlen var så där vackert färgad rosa. Älskar såna mornar! Har haft en lugn dag på jobbet idag så jag fick gjort sådant som jag kanske inte alltid hinner med, vilket är najs.

Har även hunnit med en löptur vid havet, näst bästa fem kilometerna enligt Runkeeper – woho på den.

Men attans vad jag fortfarande kämpar på med att få ner medelhastigheten, dock väldigt bra tempo för att ha haft uppehåll i en vecka. Men medelhastigheten… förstår liksom inte hur jag ska göra, några sanna löpningssjälar här som har heta tips?

Nej, vet ni vad det är tid för nu?

Jodå ett nytt avsnitt av Bodyguard. Alltså jag är helt hooked på denna serie – den är asbra! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..