Är livet förutbestämt?

Tror ni på ödet?

Jag tror nog att jag gör det en smula. Men ni vet, saker och ting som sker i livet…både bra och mindre bra. Vissa människor man möter, hur vissa av dessa själar krokar sig fast och det känns liksom lite så där harmoni sinsemellan?

Den känslan av att ”gosh, vad vi klickade då!” – hur härlig feeling alltså?

Ödet, handlar ju om att man tror att allting händer av en anledning.

Jag tror dock även att man kan styra över saker som händer i sitt liv som till exempel sådant som drar till sig negativ energi och som får en att inte alltid kanske må så bra.

”I made a good good thing out of bad bad news”

Under min resa har jag fått tid till att reflektera över just detta och kunna styra över mitt egna välbefinnande och vad som gör mig lycklig. Vilket känns asnajs idag. Jag är inte där helt men attans vad jag är på väg. Resan är inte slut här, den har bara börjat.

Och den resan jag gör nu stärker mig väldigt mycket. Jag älskar att jag kan ta kontroll över mitt liv. Känna att det är jag som bestämmer hur jag vill ha det och vem/vad jag vill släppa in på livet.

Varje dag jobbar jag på mig själv – allt från min självkänsla, min trygghet, att faktiskt leva i nuet och att sluta analysera saker och ting för mycket, vilket är en stor last hos mig.

Men som sagt… resan har bara börjat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..