Äntligen FRI-YAY!

Det var längesen jag hade sådan feeling för fredagsmys som jag har idag. Typ mega mega längtar tills denna dagen är över, till och med längtar tills vi är hemma från hockeyn ikväll även om jag diggar att hänga där med Viggo så lääängtar jag hem till soffan för mys med mina småttingar.

Poppa popcorn typ och dra fram glassen – jupp, glass i stora lass ska det bli ikväll. Har bannemej tyglat mig själv från sötsaker tre dagar i rad nu. DET är stort för mig vänner. Förra veckan tog jag en skopa glass med hardtopping och salted caramel varje kväll – ops på den!

Så hur ser helgen ut då?

Vår är f u l l s m o c k a d med en hel del olika saker.

På lördag förmiddag väntar fotbollsträning sen hade jag gärna velat baka pepparkakor med kidsen men känns som att tidsoptimisten i mig snackar lite för mycket gojja nu – vi får se!

För senare på eftermiddag är det kalasdags för Viggo samt att Ines ska sova hos mormor och morfar för jag ska på inflyttningsfest på kvällen, och där blir det nog en och annan klack i taket om jag känner mig själv rätt (psst, älskar att dansa!).

Söndag, ta sovmorgon för att sedan bli hämtad av Maria, då vi ska ner till Trelleborg för hockeymatch!

Det var vår helg det 😉 happy fri-YAY!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..