Göteborg // Bellora & Totale

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

I lördags spenderade jag en natt i Göteborg med min vapendragare Malin. Vid detta laget så vet nog dom flesta vem det är 😉 en tjej som fångat mitt hjärta på studs. Det sa liksom bara klick mellan oss och nu blir vi inte riktigt av med varandra. Gött är det!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men ja, vi tog oss alltså en liten spontanare upp till Götet tillsammans. Så himla najs att fly Helsinghåla, få se annat och uppleva nytt. En sista weekend tillsammans med henne detta året. Det var guld värt!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Fint med hotellövernattning på ett av Göteborgs bästa hotell, shopping på stan, en väldigt v ä l d i g t smarrig blancopizza på Totale (vilket jag käkat med Sara aka bebe en gång innan, så jepp rekommenderar verkligen detta ställe) för att sedan dra vidare i natten med drink på Toso och dans på 8ight.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kvällen avslutades fint på hotellrummet med varsin kebab och goa skratt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..