Veckans planer!

Slumrade nyss till när jag nattade kidsen, och nu sitter jag här – dåsig med grusiga linser, astrött!

Ska göra ve mig, krypa ner i min säng och slumra vidare tänker jag. Behöver det! Måste bannemej bli bättre på att faktiskt lägga mig i tid, eller faktiskt lägga mig när jag ÄR trött och inte sitta uppe fbara för att.

Hur är ni?

Jag är ju både och… både morgonmänniska och nattmänniska. Vill inte missa en sekund av livet mitt haha 😂🙋🏽‍♀️ sån är jag ja!

Så, godingar – ny vecka, nya möjligheter!

Hur ser min mama-week ut då? Häng på!

Måndag:
Utvecklingssamtal med Viggo, fotbollsträning och thaimat hos moms & pops.

Tisdag:
Presslunch med Polhem PR i Malmö, reka inför bröllopsfotograferingen på lördag och på kvällen är det fysträning med hockeylaget för Viggo.

Onsdag:
Tvätta… tror jag. Attans, tog ju fel på tiden i helgen så är ju lite lost vilken dag jag bokat nu 😛

Torsdag:
Brännbollskväll med Viggos skola med lite mysig picknick och så.

Fredag:
Badminton med Malin, Sheron & Harsha. Två grymma killar som jobbar på kontoret på vårt skrädderiet i Sri Lanka. Dom är här för upplärning hos oss och ska bo i Helsingborg till juni och vi vill givetvis visa så mycket av Helsingborg som vi bara kan! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..