Tack för en magisk helg!

Hej godingar, hur mår ni och hur har er helg varit?

Min helg har verkligen varit hey baberiba med bland annat födelsedagsfest och 10 års jubileum. Det blev faktiskt klackarna i taket båda dagarna och det gillar jag ju men jäklar vad mina fossingar fick lida på söndagen alltså.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var platta skor hela dan igår. Ett par nya Converse vilket å andra sidan inte var det bästa valet av skor. Gav mig skoskav där bak, ja dom som vet… dom vet – nya Converse…

Så efter fredagens och lördagens festligheter var söndagen minst sagt något annat. Åkte på upptäcktsfärd en liten bit upp i landet där solen gassade på, strosade runt i mysiga kvarter med hus jag gärna lagt vantarna på. Käkade rakt-in-huvet tapas och drack en fin gin & tonic sen kisade jag med ögonen mot en orange himmel och sa godnatt.

En väldigt fin söndag minst sagt!

Nu är en ny mama-week igång och jag är taggad för bland annat fotbollscup i Höllviken, planeringsdagar (not) som alltid faller in på mina veckor 😛 kalas och fredagsmys med lilla Röjar-Ines .

Nu är det natti godingar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..