Dudes – ansträng er!

Nu skriver jag utifrån mig själv och en del dejter jag upplevt som singel, inga namn nämnda – inga glömda 😉

Hur svårt ska det vara? 

Det här med att visa lite ansträngning när man dejtar någon? Ofta är det bara tafatta sms/snapchats, alltså inget kul överhuvudtaget. Noll effort. Ofta på killens villkor dessutom.

Mycket sweet talk och det är tvi på det. Och när det väl kommer till kritan så står man där själv och stampar.

Just det här med sweet talk har jag upplevt flera gånger. Så himla gulle-gull till en början och något som gått hela vägen hos mig för jag varit korkad och naiv. Tror alltid gott om alla människor jag möter innan dom visar en annan sida.

Inte den bästa egenskapen jag har alltid…

Men jag lär mig, har efter dejter blivit några erfarenheter rikare. Det har gjort mig klokare i vad jag verkligen önskar hur min framtida man ska vara.

Jag är ingen hot-shot på många dejter men ett par har jag avverkat och det har liksom lite räckt för att jag ska förstå.

I vintras dejtade jag en snubbe en längre tid och idag är jag så glad att det avslutades även om det var jobbigt då. Skulle aldrig få för mig att ens snegla åt hans håll igen. Det snillet gav mig verkligen nya preferenser på hur en kille inte ska vara.

Jag önskade bara att killar kunde sluta hymla så jädrans mycket och istället bara vara rak på sak (ej sexuellt givetvis). Det gör saker och ting så mycket enklare.

Känns som att dudes även tror att världen kommer att falla i tusen bitar om dom faktiskt skulle vara ärliga från första början.

Äh hörrni, vi är starkare än så.

MEN… jag vill ju såklart hylla alla fina dudes som faktiskt är rak på sak, ärliga, säger vad dom tycker och känner. Samtidigt som dom anstränger sig och är jäkligt mysiga mot en – sånt gör mig glad och pirrig i själen – tack för er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..