Hallå Hallå Göteborg!

Hej godingar, hur mår ni? 🙂

Jag befinner mig i ett soligt Göteborg, på Kafé Magasinet (favve-fik) på Tredje långgatan. Så himla mysigt här om ni inte besökt det tidigare. Tips från coachen! 💗

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bebe aka Sara är påväg och jag är mega baota exalterad att få kramas med henne (finaste bebe ska ha beeeebis med finaste Mackan – tjoho). Vi har ju inte träffats sen stökiga Paris förra året… i september. Men det är lite så vi funkar. Ses typ var sjätte månad eller något 😛 men det är inga konstigheter utan det är alltid som vanligt när vi ses, gärna med en intern sketch när vi möts och skvallrar allvar 😂

Så jag betar av jobb medan jag väntar, sen blir det lurre tillsammans på Made in China precis intill – namnam. Bebe snackade om glass efteråt, att vi måste käka glass – får se hur mycket magen pallar.

Ikväll blir det nämligen middag plus aktivitet, fick höra att jag skulle få sand mellan tårna… låter spännande!

Så godingar, nu ska jag njuta av ledighet i vackra Göteborg – hoppas ni också får fin ledighet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..