Fluff dream

I’ve been wanting a black fake fur / fluffy jacket for five (!!) years, since my bff Klara got hers. I’ve been really picky about it, it can’t be too shiny or ”perfect”, but rather more messy if that makes sense.. I found this one last fall at Zara’s website and knew it was THE ONE, and now last week I found it on sale for $59. Yay!

Jag har varit på jakt ​efter en svart fake fur / fluffjacka de senaste fem åren, sedan min bästis Klara skaffade sin. Jag har varit superkräsen med hur den ska vara, den får liksom inte vara glansig och finkammad som typ alla jag sett har varit, utan gärna lite tovig typ. Jag hittade denna i höstas på Zaras hemsida och insåg att det var precis den jag letat efter. (Förutom kanske att den inte är fodrad, men känner jag att det behövs är det väl bara att sy dit! Och nu hittade jag den dessutom på rea, så då slog jag till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..