For a sweet tooth

​We always get a sweet tooth after we eat.. Whops! I love that there are so many different cookie doughs to choose between here in the states!


​Eftersom vi alltid blir så ​sötsugna efter maten (och jag inte är världens största fan av godis) så är det ganska tacksamt att det finns så mycket olika kakdegar att välja på i affärerna. Nestle och Pillsbury är störst, åtminstone här. Chocolate chip cookies är en av få saker som inte blir bättre när man gör det själv tycker jag. 

Nu sitter jag och Austin på Coffee Slingers (som är min favorit coffee shop här i OKC) och jobbar lite. Hoppas ni haft en härlig onsdag hemma i Sverige!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..