January 27

Jacket from Zara, Jeans and T-shirt from Gina Tricot, Sneakers New Balance

I’m stoked it’s heating up this week. However, I’m even more stoked for Colorado on Sunday! Yay. Going there with our sweet friends for a few days and it’s gonna be so much fun. Never been in Colorado, and it’s been 7 years since I snowboarded last. Sooo… Eeek!! (And I’m apologizing for showing socks….. NOT ok)

Alltså hur göttigt är det inte att det ska bli 20 grader varmt i helgen? Löööv it!! Men ännu göttigare är det att vi åker till Colorado på söndag med våra kära vänner. Har aldrig varit i Colorado plus att det var sju år sedan senast jag åkte snowboard.. Så det ska bli så himla skoj! (Och hoppas ni kan förlåta mig för min strumpmiss…)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..