Red Carpet Gel Nails

I got this Red Carpet Gel Manicure kit from my uncle for Christmas. I’ve tried it a handful times and I must say it is beyond my expectations. He couldn’t find the base (structure) coat so I had to get that myself from Amazon, and when I didn’t wear that coat I was very tempted to peel them off because they would chip on the edges.. But now that I have it, it is just as good as a salon manicure. No kidding! It lasts perfectly for at least two weeks. Last week I tried to use a regular nail polish in between the shellac base and top coat, it worked – but I had to be veeery very gentle with my nails afterwards since the middle coat wouldn’t cure under the LED-lamp as supposed to an actual gel polish. The top coat would be dry once I was finished, but if I hit something with my nail it would kind of appear like wrinkles on the nail.. Not sure if that makes sense ; ) Anyway, I LOVE this manicure kit and am so happy with it. My nails have grown so much since they are always protected. 5 out of 5!!


Jag fick det här kitet av min morbror i julklapp. Är osäker på om det finns att få tag på i Sverige, men det går att beställa på Amazon. Det är i vilket fall Red Carpet Gel Manicure, och det är SÅ fantastiskt bra! Har testat det ett antal gånger nu och det är helt klart över förväntan. Basecoatet (!) var slut när han var på Ulta, så jag testade några gånger utan det i början medan jag väntade på det att levereras från Amazon. Det fungerade, men efter några dagar började det lossa lite i kanterna och jag som inte kan hålla mig från att pilla på saker pillade ju givetvis av allt. Har även testat att använda vanligt nagellack mellan base- och topcoatet. Det fungerade, men man får vara väldigt försiktig de första 12 timmarna efteråt eftersom det lätt blev som rynkor om det tryckte på dem annars. Så jag väljer hellre att investera i fler färger tror jag : ) I vilket fall så ÄLSKAR jag att kunna göra shellac hemma eftersom jag tycker det är lite för lyxigt att göra det var tredje vecka på salong. Jag skulle tro att detta kitet med tre nagellack kostar runt 800-900kr, och det har man ju tjänat ihop efter ett par tre målningar 🙂 Så helt klart värt om man tycker om shellac! Mina naglar har hållt sig sååå fina nu eftersom de inte gått av (åtminstone på vänsterhanden, men höger är räddad med nagellim och två lösnaglar!). 5 av 5!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..