January 29

Jacket from Zara, Top from H&M Studio, Skirt Gina Tricot

Today has been such a good day! Started with a morning walk with Austin around our neighborhood, baked some Swedish chocolate balls and had some fika on our backyard. Skype date with my dear friend Lina, then we went for some errands. And all this with 70+ degrees and sun. In January. Can’t believe it!

Det har varit en fantastisk dag idag! Vi började med en promenad, bakade chokladbollar och fikade på vår bakgård. Skypade med min kära Lina och sen åkte vi och handlade lite inför vår Coloradoresa och för kvällsmiddagen. Är så glad för Whole Foods – det mesta finns liksom där. Till och med svartavinbärsgélé. Och allt detta med strålande sol och 23 graders värme. Japp ni hörde rätt. Helt sjukt. Men det är så vädret är här. Strax över nollan ena dagen och tjugo plus den andra. Lite kul och varierande ändå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..