Valentine’s Day

Our third Valentine’s Day together was great. Austin was going to LA for work at Saddleback, so his gift for me this year to make it a weekend and bring me with him. And it was the best gift ever! We spent the entire morning at church, or at least he did, I hit up a new coffee shop on Sunset called Rubies + Diamonds. It was incredible, and the service there was amazing. Then I went to the second morning service, Austin, I and three of our friends went to another coffee shop, then we took the bus (60 dollars for an uber that day.. I’d rather endure an hour on a bus for 1.75) to Santa Monica, went straight to Lemonade which is my ABSOLUTE favorite restaurant, had gelato on a stick, watched the sunset and went to a barbecue with other people from church. A perfect Valentine’s Day. Hope everyone had a great weekend!

Vår tredje Alla Hjärtans Dag tillsammans var SÅ bra. Austin skulle alltså till LA denna helgen för att jobba i Saddleback LA, som är en enorm kyrka där han jobbade förra våren som keyboardist. Så han bestämde att jag skulle få följa med och att vi skulle tillbringa en hel helg tillsammans, vilket var den bästaste presenten nånsin. Så vi spenderade hela förmiddagen i kyrkan, eller iallafall Austin, jag passade på att redigera lite bilder på en ny coffee shop på Sunset som heter Rubies + Diamonds. SÅ bra service! Efter det gick jag på det andra mötet, vi och några vänner gick till en annan coffee shop innan vi tog bussen till Santa Monica där vi gick raka vägen till Lemonade. Lemonade är världens godaste restaurang. De har ett 15-tal olika sallader som nästan alla är säsongsbaserade. Jag testade en ny Lemongrass/chicken/cashew slaw och givetvis var jag tvungen att ta min absoluta favorit Green bean pinapple chicken också. Och en Old Fashioned lemonade. Alltså, jag kan inte beskriva hur gott detta är!

Efter det testade vi ett nytt gelatoställe (det har öppnat så mycket nya butiker och restauranger i SM sedan sist) där man väljer en glass (det är gelato som pinnglass), de doppar den i choklad och så får man välja topping. SÅ mumsigt att jag inte hann ta en bild på det. Sedan kikade vi på solnedgången och åkte på en barbecue med lite folk från kyrkan.

Hoppas ni alla hade en fantastisk helg! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..