Saturday morning

I woke up feeling so excited on Saturday. It was so warm and sunny outside, Austin, I and Angie took a walk to Lavender & Honey and had breakfast. My avocado toast was so delicious! After that, Austin and I took an Uber to Eaton canyon for an hour hike. We’ve never been there before but it was a great trail! Maybe not as amazing as I think Griffith is, but still pretty amazing views.
​​​

I lördags vaknade jag upp och var SÅ lycklig och taggad. Det var varmt ute, solen sken, dörrarna stod vidöppna ut till trädgården.. Så härligt att vakna upp sådär. Austin, Angie och jag tog en promenad till Lavender & Honey för lite frukost. De har tydligen väldigt goda (och billiga!) morgontoasts – jag tog en Pasadena toast som var med avocado och chilifrukt på. Mums!! Sedan tog jag och Austin en Uber till Eaton canyon för en timmes hike. Vi hade aldrig hikat där tidigare men det var väldigt fint! Lite mer ”skogskänsla” än andra parker, så det tyckte jag var mysigt. Men annars föredrar jag nog ändå Griffith Park och Runyon Canyon som ligger i city. Efter hiken fortsatte dagen i downtown som jag visade i tidigare inlägg!

Idag skiner solen och det är 20 grader varmt men det blåser något otroligt ute. Jag stickar på en kofta till min svärsysterbebis som kommer nästa onsdag! Kan inte förstå hur fort det har gått. Men då är kejsarsnitt beräknat, tyvärr är Austin i Colorado med jobbet hela nästa vecka så jag får åka till sjukhuset själv. Ska bli SÅ mysigt med en bebis i familjen! Sedan ikväll ska jag och Austin ta en promenad till Bleu Garten som öppnar för våren. Det är ett JÄTTEmysigt ställe här i midtown, som en stor gård dit det kommer massa food trucks. Ska bli dömysigt. Ha en härlig dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..