Girlboss inspiration wall

Det är superduperviktigt för min produktivitet och kreativitet att känna mig inspirerad. Jag har mitt skrivbord i vårt sovrum – vilket jag vet är inte ultimat – men vi har liksom ingen annanstans att sätta det eftersom jag inte kan jobba i samma rum som Austin när han producerar för då blir jag galen i hjärnan. Vi har inte direkt lagt ner våra själar i att göra det fint i sovrummet än, det är liksom i princip en säng, mitt skrivbord och ett annat skrivbord med mitt smink på som drar åt sig damm så jag blir tokig. Dessutom är jag väldigt visuell – så därför bestämde jag mig för att fixa en liten inspovägg så att åtminstone något kan ge mig lite skaparglädje! Jag har bilder på några väl valda kvinnor upptejpade på väggen, och jag ska berätta på vilket sätt de är en inspiration för mig.

Högst upp har vi Vanja Wikström som blir fotad på sitt kontor. Jag tror många vet vem Vanja är, men vet ni inte det så är hon en superhärlig, entreprenörig, peppig och genuin person som ständigt uppmuntrar och peppar andra tjejer till att leva sina drömmar. Samtidigt är hon ärlig med hur jobbigt, svårt och stressande det kan vara med ett eget företag, vilket jag tycker är jättebra. Jag tror jag och många andra som drömmer om att kunna stå på egna ben har en romantiserad bild av hur det är att vara egenföretagare, därför är det alltid bra att höra ”sanningen”! Från första början fastnade jag för Vanja eftersom hon har GlamMom, eftersom jag jobbat med och alltid haft en förkärlek till mammakläder så tyckte jag hon var supercool!

Efter Vanja hittar vi Anine Bing. Jag ser upp till henne eftersom hon är en så etablerad och framgångsrik designer som samtidigt verkar prioritera mycket tid med sina kiddos. Hon är liksom helt enkelt supercool!

Hanna Stefanssons blogg har jag läst så länge jag kan minnas. Jag började läsa den när hon bodde i Frankrike för flera årsedan och hon är en av mina största idoler! (Bara det att jag och Austin pinsamt nog passerade en uteservering hon satt på i Köpenhamn i somras TRE gånger innan jag vågade gå fram och säga hej säger väl en del…). Det finns INGEN som är mer stilsäker än Hanna på denna jord. Dessutom är hennes bilder alltid helt perfekta, och från det lilla jag pratade med henne i somras så verkar hon också vara världens trevligaste tjej. Men hon får även sitta på min inspovägg för att hon har satsat helt och hållet på sin blogg, vilket är helt förståligt och superhäftigt!

En given plats har även Hugo, som är illustrerad av Lisa Bengtsson. En cool och otroligt begåvad designer och illustratör från de småländska skogarna! Lisas design är väldigt more is more, vilket jag älskar. Dessutom är hennes ljusrosa hus världens DRÖM.

Sist men givetvis inte minst har vi den ultimata girlbossen Taylor Swift. Need I say more?

Jag kommer förmodligen fylla på denna väggen i all oändlighet, det är så många andra coola tjejer som jag ser upp till där ute! Men jag har ett starkt startgäng tycker jag ändå. Vem eller vilka ser ni upp till? Tipsa tipsa!!

In order to be creative and productive, I need to be inspired. And I’m super visual, so having an inspiration wall with my top 5 girlbosses is a good help for me! The women linked above are my favorite, let me know who your biggest idol is!!

  1. Tack snälla du!! De kommer från en butik här i USA som heter Hobby Lobby! De är egentligen typ köksburkar med tillhörande trälock, så kika på sådana avdelningar hos typ Åhléns eller något så kanske det kan finnas liknande? Men tack, jag är supernöjd med dem

  2. Gud vad fint! Vart kommer burkarna som du har pennorna i? Såå snygga!

  3. Men vad glad JAG blir av att du blir glad! Haha. Jag insåg ju sen att det kanske är halvcreepy att veta att man sitter på någons vägg någonstans, men det är ju i egenskap av idol! Tack för peppen fina du!!

  4. Vanja skriver:

    Alltså du. Blir rörd, glad, peppad och sjukt stolt! Villken makalöst fin bild (!!!), vilka otroligt fina ord och vilken ära att vara i samma sällskap som ovan dream team! Är så nyfiken på allt som du kommer ge dig in på, och det ska bli så sjukt kul att få fortsätta följa dina äventyr. Har en känsla av att du kommer uträtta storverk. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..