Weekend update

Det har varit en helt okej helg här i Oklahoma. Fredags var helt klart bäst, jag och Austin hade en date night, det kändes som det verkligen var dags med tanke på hur mycket Austin har jobbat sedan i slutet av november. Vi tog en uber till Plaza District som ligger knappt fem minuter från oss. Tänkte gå till The Mule som har goda drinkar och helt okej mat, men det var en timmes väntetid där så vi gick vidare i regnet. Testade Empire Slice som en av de bästa pizzeriorna i stan, men det var ännu längre kö där. Till sist hittade vi Oak & Ore, som jag sett på instagram men inte visste låg där, så jag blev superglad! Vi gick dit och fick sätta oss i baren direkt. Så värt. Och så gott. Vi delade bland annat på en S’moretini som efterrätt – en VARM (!!) martini med nutella och varma marshmallows. Så speciellt men jättegott!

Igår jobbade jag. Har jobbat två veckor nu och försöker komma in i det, men det är lite svårt om jag ska vara helt ärlig. Det är så otroligt annorlunda från tidigare jobb, det är så mycket fokus på att sälja och det är väl inte min starkaste sida. Men ja, jag ska ge det ett tag och hoppas på att det känns bättre!

Idag är det Daylight Savings, dvs vi ställde fram klockan imorse. Så ännu tidigare söndagsmorgon än vanligt. Jag kör alltid Austin till hans jobb vid sju på morgonen, åker hem, sover en timme och gör mig sedan redo för 11-mötet. Idag efter mötet åt vi lunch med våra kompisar Brit & Chris, sen åkte vi hem och såg ett avsnitt House Of Cards innan vi somnade på vår obekväma soffa. Austin har åkt tillbaks för kvällsmötet och jag tänkte försöka göra något med mitt liv tänkte jag!

This has been an alright weekend! Friday night was definitely the best, Austin and I had a well deserved date night to celebrate many things. We took and Uber to Plaza District and went to Oak & Ore, which became our new favorite place. The S’moretini was so good! Yesterday I worked, which was ok, and today it’s been just another Sunday. Sundays don’t really feel like a day off for us since Austin’s working all day, so we always look forward to Mondays to sleep in and eat good breakfast. Which we will do tomorrow!

Hope you’ve had a great weekend!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..