Shop Good

Igår var det 25 grader varmt så vi tog en promenad till Shop Good. De frågade oss för några veckor sedan om vi ville vara deras modeller för deras nya kollektion, och givetvis ville vi det! Igår släpptes den nya kollektionen som kallas Dreamers”, så vi gick dit och kikade på alla nya T-shirts och hur de använde bilderna i butiken! Så surrealistiskt att se sig själv liksom. Haha! Ibland får jag sådana tankar, typ, HUR hamnade jag här? Hur i hela friden hamnade jag på bilder hos en liten lokal butik i Oklahoma, USA? Ja, det är så galet när man tänker på vart livet tar än!

Shop Good är ett väldigt trevligt företag. De säljer T-shirts som de designar prints till själva, och lite annat smått och gott som är roligt att ha, så man kan väl säga att det är en presentbutik! Justin och Audrey som äger det är jättetrevliga människor, och för varje produkt de säljer så ger de tillbaks till en organisation som behöver det. De byter organisation jag tror en gång om året, och fram tills juni i år går en del av deras intäkter till Special Care, en privat skola för barn som behöver extra stöd.

Vi hade fått lite presentkort som tack för att vi hjälpte till, så vi passade givetvis på att handla lite. Jag haffade en sweater jag velat ha jättelänge, som det står OKLA på. Austin köpte ett ljus (!) till sin studio och en T-shirt till hans systerdotter.

Kika gärna in deras hemsida!​​

Yesterday Austin and I took a walk to Shop Good. A couple weeks ago, they asked if we wanted to be their models for their new Dreamers Collection, and of course we said yes! Yesterday they released the new t-shirts so we were curious about how everything turned out in the store. And it looked amazing! A bit surreal to see yourself on pictures in a store, haha.

Shop Good is a really nice and good company. For everyone who doesn’t know, they sell t-shirts that they design and do the prints for themselves. They also have a lot of other fun things, and it is probably my go-to place for gifts. Justin and Audrey who owns it are some amazing people, and for every product they sell they give back to an organization who needs it. Right now a part of their sales goes to Special Care, which is a private school for kids with extra needs. I think that’s really awesome!

We had gotten some gift cards, so we got us some things we liked. I’ve had my eyes on their ”OKLA”-sweater for a long time, and Austin got a candle for his studio and a T-shirt for his niece. 

If you haven’t yet, and if you live in OKC, you should definitely check out their shop on 9th and Broadway. Or you can also check out their website!

  1. Vilken underbar liten butik! Synd att man har så långt till den! Och så fina ni är på reklambilderna! Hoppas jag kan hitta deras hemsida! Kram!

  2. Åååh, ser ut som ett asmysigt ställe! Jättefina ljus också är det kanske du som har smittat av dig ljusförtjusning på Austin? Jobbar på min kille fortfarande haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..