Well, I love this place

WELL BEAUTY NAIL STUDIO

​​Can we just take a moment and talk about this brand new opened nail studio in the Plaza District?
Never in my life have I seen a nail salon (or salon in general, for that matter) this pretty. I love absolutely everything about it. The concrete floors, the light wood accents, the black and white, the West Elm lamp fixture, the beautiful art, the overall simplicity. It’s like a Scandinavian little bubble (Praise Jesus!) with an American twist in the heart of Plaza District in OKC.

Not only is the venue absolutely beautiful – the staff is amazing too! Zena has been super nice and helpful to me, and the other girls have been so sweet as well. My shellac looks beautiful and I LOVE the color I got! I’ll show you the result in another blog post. I also love their products they sell, super cool toothbrushes, jewelry holders, and boob towels and other items from Gavel & Gold. I obviously want everything. Another amazing thing is that they work almost only with green beauty, that is, no chemicals in their products which we all love, right?

I’m definitely making this salon my go-to for doing my nails, I love how it’s different and classier from basically any other nail salon I’ve been to. You should try it out too! Book your appointment online or call 405 . 673 . 7773.

With this blog post, I’m starting a new category in this blog called ”See OKC”, under which I will write about all my favorite places in this lovely city. They are not in any way sponsored by the companies, unless clearly stated in the beginning of the blog post. I hope you’ll enjoy! (And FYI, these posts will probably be only in English, instead of Swedish followed by English translation like i normally do). 

  1. Haha ja det är inte lätt det där Låter SÅ fint med att blanda gammalt och nytt, det är precis det jag gillar med. Lycka till med möbleringen!! Kram!!

  2. Hej Ida! Nämen vad roligt, nu blir jag nyfiken på vilka våra gemensamma vänner är! Vad glad jag blir!! Haha. Tack snälla du. Det stämmer bra, jag sa upp mig efter en knapp månad för att jag inte stod ut (fast officiellt pga att jag fick ett bättre jobb..) Jag ska skriva ett inlägg om det, förhoppningsvis idag eller imorgon! Kram på dig!

  3. Ida skriver:

    Hittade dig av en slump, genom att vi har gemensamma vänner och vill först och främst säga tack för en så härlig blogg! Går in här varje dag och hoppas att du ska ha uppdaterat, haha. Och sen har jag en fråga – har du slutat på VS? Tyckte jag såg det på insta? Skulle vara jätteintressant att höra hur det kommer sig och vad som ligger framför nu. Oavsett – massa lyckönskningar inför en ny era i så fall! God bless! /Ida

  4. Så himla fint! Blir inspirerad till mitt egna rum men har nu valt att gå och blanda gamla möbler med moderna dekorationer så får väl hålla fingrarna i styr hahaha :')

  5. Enyas skriver:

    Vilket ställe, snyggt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..