Short hair don’t care

Jacket, shorts and purse, H&M, shoes Vagabond.

Hej!! Igår rök håret! Det har inte varit såhär kort sedan jag tog studenten för sju år sedan så det var lite halvläskigt. Men jag älskade längden direkt när hon klippt av det så det känns bra. Känner typ att jag blev en lite roligare person, är det konstigt? Jaja, vad tycker ni?

Hello!! Yesterday, I cut my hair off. My hair hasn’t been this short since I graduated High School 7 years ago, so it was kind of a big deal for me.. haha. But I absolutely love this length, I loved it as soon as she cut it off. What do you guys think?

  1. Klart att det blir roligare!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..