En smärre chock!

T-shirt från Forever 21, culottes och jeansshorts från H&M.


Idag åkte jag till ett köpcenter
för att lämna tillbaks två par skor jag hade beställt från H&M, och passade på att kika runt efter lite nya kläder när jag ändå var där. Dessa kritstrecksrandiga byxor hade jag sparat i shoppingbagen online i storlek 6 (36) och hade varit påväg att beställa tidigare i veckan, så nu passade jag på att prova dem. Tog med mig en 38 också, utifall att, men tyckte de såg rätt stora ut…

Kunde inte ens stänga igen 38an.. Alltså, hur tänkte jag!? Jag trodde på riktigt jag bara gått upp en storlek i omkrets? Vi har ingen helkroppsspegel hemma än (MÅSTE köpa) så jag hade liksom inte sett min kropp i en spegel på en hel månad sedan vi flyttade från Oklahoma. Fick nästan en liten chock över hur gravid jag såg ut. Liksom, gravid på riktigt. Jag har till och med blivit lite chockad varje gång främlingar har kommenterat ”when are you due?” eller ”boy or girl!?” – för jag har inte tyckt det är SÅ uppenbart. Men jag antar att jag haft fel!

Ja, det var bara att vandra ut i butiken igen och grabba tag i största storleken. 42or i både byxor och jeansshorts. Shortsen har jag tänkt att klippa upp och sy dit en mudd i vardera sida på när jag växer ur dem om ett par veckor. Eller who am I kidding – de sitter redan tight.

Hittade även en t-shirt med tigrar på för en billig peng på Forever 21. Älskar verkligen att göra budgetfynd! Den blev en 2XL – för just toppar måste ju vara tillräckligt långa om de ska passa. Jag kämpar på med att inte behöva köpa gravidkläder (inversterade i ett par gravidjeans dock – men de ser ut som helt vanliga så jag kommer kunna ha dem efteråt också), för jag tycker de är så sanslöst tråkiga och onödigt att lägga pengar på. Fyndade även en gul jacka som ni får se lite senare.

Men hur sjukt är det inte hur otroligt mycket magen växer! Jag tycker det är roligt att experimentera med hur man kan klä gravidkroppen utan att se för tråkig ut – men jag längtar verkligen till att få tillbaks (iallafall mer eller mindre) min gamla kropp. Någon som känner likadant?

Nu ska jag redigera färdigt en ny vlogg som kommer upp lite senare, eller imorgon bitti för er hemma i Sverige!
Puss!

  1. Mormor skriver:

    Lilla ”Edit” växer så det knakar…härligt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..