Mitt varannat-år inköp

Ja, det verkar ha blivit så iallafall! Köpte mina första ”riktiga” klackar i form av träskor från Scorett våren 2013. Japp ni hörde rätt – när jag var 23 år gammal! Har aldrig varit mycket för klackar, men nu ÄLSKAR jag det. Det betyder dock inte att jag köper mycket skor direkt. Två år senare, 2015, köpte jag ett par andra svarta klackar med snörning för min bästa kompis bröllop. Och nu då ytterligare två år senare hittade jag dessa! (Med undantag för mina bröllopsskor som hade lite klack också såklart, träskor det med!)

Skor, Kenneth Cole

De här hittade jag för $49 på en Saks 5th Avenue outletbutik som fanns på ett köpcentret här i Nashville. Outletbutiker kan ju verkligen vara rätt dåliga, men den här var faktiskt väldigt bra. Hittade en väldigt fin Rebecka Minkoff-väska också, men så mycket skulle jag inte spendera! Nästa ”stora” inköp blir nog nämligen antingen ett par cowboymules eller en vit hatt från Lack of Color. Yes – jag anammar verkligen Nashvillestilen!

Vad tycker ni om skorna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..