Mot vecka 25!

Hjärtfilt från Yarningmade, kudde Maewoven, babysjal i världens snyggaste förpackning från Studio Romeo.

En av mina bästa kompisar Tillan försäkrade mig igår om att det är LÅÅÅNGT kvar tills bebisen kommer. Jag känner HELT tvärtom – jag har bara ungefär 15 veckor kvar av mitt liv att njuta av att det bara är jag och Austin. Nu har hon förvisso två barn så hon har erfarit de där sista veckorna inte bara en utan två gånger – som jag har förstått ska kännas bokstavligen som ÅR. Att man tydligen bara går och väntar och räknar ner. Det är svårt för mig att föreställa mig det just nu, för det känns som jag har tusen andra grejer att fokusera på mer än bebisen, vilket gör att tiden går så sjukt fort! Är så så så glad och tillfredsställd och tacksam över min nya vardag just nu. Det känns så lyxigt att vakna upp varje dag och känna att fy vad härligt livet är just nu! Ska njuta av den här känslan så länge det går nu, man vet ju aldrig när gravidhormonerna kan ta över!

itemprop=image

Jag kan verkligen tipsa om att skaffa en barndagbok! Jag beställde en från Promptly Journals som går från när barnet är i magen tills dess att han eller hon fyller 18. Jag älskar den! Då är det liksom frågor för varje del/år av barnets liv. Nu i början är det varje semester, och frågorna är bland annat Where were you and how did you find out you were pregnant?, What were you feeling when you found out?, When did you feel the first kick? How did that make you feel?, sen är det frågor över själva förlossningen, därefter för varje månad det första året och därefter varje år.

itemprop=image

Sen är väl tanken att man ska ge den till sitt barn när han eller hon fyller 18. Jag vill ju säkert behålla den själv dock! Haha. Men eftersom jag ska få en dotter nu kanske jag kan ge den till henne när hon själv ska ha barn, om hon kommer få det!

Ha en härlig fredag!

PUSS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..