Tigrar och silver

Alla foton: Catherine Truman

Godmorgon!

Ja, klockan är bara strax innan sex på morgonen och jag har varit vaken sedan fyra. Min graviditet är och har varit nog förhållandevis väldigt ”lätt” och ”härlig”, men ska man få klaga på något är det väl just det här med att kroppen är så annorlunda. Min bebis börjar närma sig ett kilo nu och det märker man verkligen av. Sover dåligt pga att jag är obekväm och framför allt för att det är så tungt att andas. Men men! Det går väl över och ersätts av annat som säkert är mycket jobbigare 🙂

Det här med att klä sig som gravid är ju nytt och spännande och mer utmanande för varje vecka som går. Jag köpte en jeanskjol i påsk, hade på mig den senast förra veckan och har därefter börjat få lite foglossning. Kan säga att det var inte en chans att jag fick på mig den kjolen igår. HELT sjukt! Har höfterna liksom hoppat ut så snabbt? Har aldrig varit med om att min kropp förändras så snabbt som den gör just nu.

Något jag har bott i ett tag nu och förmodligen kommer kunna bo i en bra bit till är den här klänningen från Gina Tricot . Det är en slipklänning med spagettiband som jag köpte i en lite större storlek förra sommaren så den sitter inte särskilt tight. Den brukar jag matcha med en kofta eller t-shirt som jag fäster” med bälte över magen. En av mina favorit-gravid-outfits!

Klänning – Gina Tricot
T-shirt – Forever 21
Denim jacka – Asos (man)
Bälte – Second Hand
Skor – Zara
Väska – Zara

Idag är det Mother’s Day här i USA och Austin sa till mig igår att han ville fira mig lite grann idag. Han är så fin! Blev helt chockad – eller det hade jag liksom verkligen inte ens ägnat en tanke åt att jag iallafall kanske är halvt mamma. Så vi får väl se vad vi hittar på!

Hoppas ni haft en härlig söndag hittills!

Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..