Almost-mother’s-day

I förrgår kväll när jag stod och förberedde middagen kom Austin ut till köket med en stol och satte sig bredvid mig vid köksbänken.. mycket lustigt och jag tänkte att nu har han väl något väldigt seriöst att säga.. min första tanke var ”men friat har han ju redan gjort!?” Haha! Sen hann jag även tänka att han kanske hade fått något helt otroligt erbjudande för något!?

Sen sa han ”Min älskling (han säger alltid det på svenska med sin amerikanska brytning), tomorrow is a very special day and I wanted to do something for you”… och jag KUNDE för mitt liv inte koppla, även fast jag sett Mother’s Day Deals överallt de senaste veckorna. Sen sa han att han haft någon plan på att åka och köpa blommor på ett speciellt ställe under lördagen så jag skulle få dem när jag vaknade på söndagsmorgonen, och sen att vi skulle åka och äta glass efter kyrkan! Min tuss. Jag hade absolut inte förväntat mig någonting, är man ens mamma när barnet fortfarande är i magen? Men han tyckte väl det.

Han ville helt enkelt bara säga att hans plan med blommorna inte funkade, och be om ursäkt för det. Haha! Han är så fin. Austin förlorade sin mamma för 4 årsedan, så Mother’s Day är såklart en speciell dag för honom och han vill väl liksom göra det bästa av den! Eller ja, nu har han väl mig att ”fira” liksom. Så på söndagen, sagt och gjort, så åkte vi till Jeni’s Ice Cream (världens godaste glass!!) och satt ute och åt i värmen. Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..