Svart på vitt

Alla foton: Catherine Truman

Hallå på er!

Idag har jag mest suttit och jobbat från ett café. Släppte av Austin på hans jobb imorse och satte mig sedan på ett ställe gångavstånd från honom, så han kom och hjälpte mig dricka upp min alldeles för söta chailatte jag hade beställt när han hade lunch.

Och den här värmen. Alltså, hur ska man egentligen klä en bebis när det är såhär varmt hela tiden? Austin har försäkrat mig om (och jag minns ju såklart från förra året) att september är ännu ”värre” än nu i maj. Faktum är att maj är egentligen kanske den mest ostabila månaden (typ svenskt aprilväder!) på året – jättemycket åska och tornados den här tiden på året. Så det kan gå från 10 grader en dag till 32 den andra.

Tror dock man vänjer sig lite.. förra sommaren minns jag att jag klädde mig för inomhus hela tiden, eftersom amerikanerna då överkompenserar värmen med alldeles för kall AC. Men, jag har väl blivit lite likadan! Kom på mig själv att jag inte ens hade satt foten utomhus igår när det var strålande sol och jag bara var hemma.. haha!

Volangkofta – H&M
Jeansshorts – H&M
Tote – Zara
Skepparmössa – H&M
Lackboots – Acne Studios

Och än en gång är klockan över 21 och jag har precis börjat med middagen.. vi äter ALLTID för sent nu för tiden. Men, ikväll beror det på att vi äntligen bestämde oss för att slå till på en liten investering… visar vad imorgon!

Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..