Gravidvänliga kläder!


Hej på er!

I min nya video tipsar jag om vad man kan använda av det som redan finns i garderoben när man är preggo. Inga revolutionerande tips direkt, men kanske att det kan hjälpa någon där ute att vara lite kreativ med det man har!

Vad tycker ni förresten om mitt nya intro? Och hur är ljudet med den nya kameran? Såg nu när jag redigerade att ljuset var väldigt dåligt, särskilt i början. Så det blir inte att filma just där i soffan igen, kanske om man har ljussättning dock. Men så lyxig känner jag mig inte just nu 🙂

Om ni har några frågor till mig så ställ dem gärna i kommentarerna, så ska jag köra en frågevideo nästa gång! Är lite nervös inför detta, har ju ingen kontroll! Men jag ska försöka svara på det mesta 🙂

  1. Taaaack vad glad jag blir!! Jag har svarat på frågorna nu i min senaste video! Kram på dig!

  2. Julia skriver:

    Hej! Jag undrar lite samma Hur funkar det med föräldraledighet i USA? Har för mig att alla mina vänner säger att det är rätt kasst. Dom som bor i USA alltså och tack för en kul blogg, med bra tips på gravidkläder. Kör ofta på samma som du; en trikåkjol med slits och en snygg tisha funkar ju alltid!

  3. Vill bara först skriva att jag verkligen gillar din youtubekanal, blir själv sugen på en liten bebis!! Blir lite nyfiken på vad du jobbar med för något!? Jag undrar också vad du tror att de största skillnaderna är mellan att vara gravid i Sverige respektive USA!? Hur funkar det med föräldraledigt i USA!? Tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..