Picknickdejt

I fredags tog vi fredagsmyset till en park i stan! Så bra. Förberedde kebab hemma och tog med en filt och satte oss i Centennial Park som ligger i stan. Väldigt väldigt mysig park!

Den här människan har väldigt mycket jobbmässigt just nu så det känns nästan lite lyxigt när vi kan få sånahär kvällar tillsammans! Eller, just kvällar är vi kanske ganska bra på att spendera tillsammans även om det ibland jobbas tills väldigt sent också. Däremot går helgerna oftast till jobb, men det gör inget! Vi båda älskar ju det vi gör och när vi ändå är i samma hus så får man fortfarande förmodligen väldigt mycket tid tillsammans, vilket såklart känns superlyxigt!!

Älskar min nya blus från Gina Tricot! Köpte den via mamma som skickade den till mig nu i veckan. Köpte en storlek större så den passar lite bättre nu när jag är preggo, men kommer ju såklart funka ännu bättre efter!


Ginghamblus
– Gina Tricot
Shorts – Gina Tricot
Solisar – Warby Parker
Kasse – Apolis

En annan fråga – som ni kanske ser är det är bilderna redigerade lite annorlunda. Köpte ett preset till Lightroom som är till för bröllopsfotografering, men tyckte det var så fint. Fast nu vet jag inte? Vad tycker ni? Känns det lite too much eller gillar ni?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..