Dagens mami

Eller, kallar man sig mami när barnet inte är fött? Jag vet inte… jag tror jag bestämmer mig för att göra det! Nu KAN det ju trots allt vara bara 10 veckor kvar (!!!!!) om hon skulle vilja kika ut tidigt, vilket jag har planerat att hon ska. Helst ska hon kika ut två dagar innan mina syskon åker hem så de får träffa henne! Då är vi ändå i vecka 38..

Här kommer iallafall en dagens mama (även om det inte är från just idag)

Förutom att de här jeansshortsen nu är alldeles för tighta för en 7 månadersmage så är det här en av mina favoritoutfits för tillfället. Det gäller att klä sig lätt när det är 30 grader från morgon till kväll! Och värre lär det bli 🙂

Tshirt – Brandy Melville
Shorts – H&M
Boots – Acne Studios
Väska – H&M (gammal)
Cardigan – Gina Tricot (gammal)

Foto: Catherine Truman

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..