Memorial Day

Igår var det Memorial Day här i USA! Grejen med den dagen är att man ska uppskatta den amerikanska militären, men den betyder också att man är ledig, och alla amerikaner flyr till deras lakehouses och pooler och har bbq’s. Och såklart, det är rea överallt!

Men i år var det helmulet för vår del, så våra planer på att söka upp en sjö och åka och sola och bada gick inte så bra. Vi var helt enkelt inte direkt särskilt sugna på det. Så vi tog vår bil på reparation tidigt på morgonen, sen satt vi inne och jobbade hela dagen. På kvällen kände vi dock att vi behövde göra något roligt, så vi åkte ner och köpte oss glass och en cronut från Five Daughters Bakery.

Jag Ä L S K A R glass, så givetvis ville jag ha det. Jeni’s Ice Cream ligger här i East Nashville där vi bor och de gör nog nästan världens godaste glass. Min favorit lemon/blueberry var tillfälligt slut, så jag testade toasted strawberry buttermilk med mina favoriter (och säkra kort) milkiest chocolate och darkest chocolate. Och Austin köpte en cronut (blandning mellan donut och croissant – den har 100 tunna små lager av smördeg och är fylld med kräm – tycker det påminner väldigt mycket om danskt wienerbröd faktiskt!). MUMS.

Bebis hade hicka 5 gånger inom loppet av 24 timmar igår, helt sjukt! Jag har aldrig känt det tidigare, men nu känner jag nästan hela tiden. Känns som när man håller på sin puls ungefär, fast starkare och, ja, roligare.. haha.

Förhoppningsvis får vi finare väder på Independence Day den fjärde juli, då vill jag så gärna leta upp ett av alla vackra vattenfall man kan bada i här i Tennessee! Gäller bara att hitta ett där ingen klättring krävs, tror inte det kommer funka jättebra när jag är 7,5 månad gravid..

Idag tisdag är det strålande sol (såklart), jag ska jobba på vår nya hemsida för Mima är tanken och städa huset, Austins kompis kommer och ska bo här ett par nätter då de ska spela för någon artist i veckan. Ska även planera min nästa video där jag ska svara på era frågor! Ska bli roligt att filma den snart! Sen ska jag nog lägga mig i solstolen på baksidan lite också och läsa i min gravidbok 🙂

Puss på er – hoppas er Kristi Himmelfärdshelg var härlig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..