En liten presentation!

Godmorgon på er! Jag har fått den stora äran att vara Veckans Blogg här på Nouw – jag tackar så ödmjukast! Jag tänkte det vore på sin plats att presentera mig lite för er som inte känner mig!

Mitt namn är Amanda, jag är 26 år gammal, är från Jönköping men bor nu i Nashville tillsammans med min americano-husband Austin. Vi ska få en liten dotter i slutet av augusti som vi ser sååå mycket fram emot (men tiden har också gått extremt fort så vi känner oss även något oförberedda fortfarande!) Jag har en onlinebutik tillsammans med min pappa – vi är den skandinaviska återförsäljaren av ett Holländskt barnvagnsmärke som heter Mima. Austin är musikproducent/låtskrivare så vi flyttade till Nashville för ett par månader sedan från Oklahoma City där vi bodde 1,5 år mycket på grund av det – och vi Ä L S K A R denna staden! Jag har en Youtubekanal som jag kompletterar denna bloggen med, där jag delar mer av vardagen här i USA, så följ mig gärna där också!

I min senaste video som jag filmade för ett par dagar sedan svarar jag på frågor såsom hur jag och min man träffades, mer detaljerat vad jag jobbar med, hur det kommer sig att jag bor i USA, samt vad det finns för skillnader på att vara gravid här mot hur det är i Sverige! Här kommer den!

Här är en länk till ett inlägg om ni vill läsa mer om birthing centret som jag pratar om!

Hoppas ni får en fin dag där hemma i Sverige!
Puss!

LOADING..