Ägg och hemläxa!

Godmorgon!

Inatt fick jag sova, tack snälla bebis! Gick upp tidigt ändå för jag var tvungen att ha ätit fruost innan 7. Jag ska nämligen iväg strax och göra mitt glukostest som man gör runt vecka 26-28, och då får man inte äta närmre än två timmar innan. Dessutom skulle det vara mycket protein och lågt med socker och kolhydrater. Blir sällan mätt på bara två ägg så ett par knäckebröd fick jag i mig också, men det ska väl inte vara så farligt!

Man får två små häften av Baby + Co dit jag går, för att få olika övningar och saker att tänka på under graviditeten. Förra gången fick jag en ”läxa” att skriva i min kost tre dagar i rad. De är väldigt måna om att man äter nyttigt och bra och rör på sig, men inte på ett jobbigt sätt, eftersom de vill att mamman ska ha alla förutsättningar för en bra förlossning. Tycker det är superbra! Så vi får se vad barnmorskan säger idag.

Nu går jag snart in i vecka 30, så jag är ju i 29 (28+6 idag). Men här verkar det som att man räknar det på den faktiska veckan man är i, så tekniskt sett är jag ju i 28. Så idag ser det ut som vi ska prata lite mer om förlossningen, det ska bli skoj! Undrar om bebis är stor nog så att barnmorskan kan känna hur hon ligger? Vi får väl se.

Jag försöker även vlogga denna helgen, iallafall nu fredag och lördag. Så det kommer en ny video förmodligen på månsag-tisdag!

LOADING..