Gravidvecka 30

Imorgon (idag för er där hemma förmodligen) går vi in i vecka 30. Det känns så stort och galet. Tiden har verkligen gått så fort, och att tänka att inom någonstans mellan 8-13 veckor har vi en bebis hos oss är heeeeelt galet. Och lite stressande. Men mest spännande.

Glukostestet idag gick superbra, den där drycken var inte alls så farligt äcklig som jag hade förberett mig på. Jag hade tänkt att det skulle vara som någon medicinkonsistensig sockerdricks-sirap som skulle drickas, men jag fick två paket vindruvsjuice att klunka ner och de var inte jättemycket sötare än en vanlig festis 🙂

Har haft olidligt ont i svanskotan idag, och så har det liksom strålat neråt på baksidan därifrån. Tror det var för jag gick på en låååång promenad för första gången på typ två veckor (!!) idag. Fick veta att hon sitter i säte också, men hon har ju fortfarande rum att vända på sig så det var inga konstigheter!

Nu är det dags för mig att sova. Ha en härlig start på er lördag!

  1. Oj vilken fantastisk bild! Otroligt vackert!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..