Dagens mami

Kofta – H&M
Jeansshorts – H&M
Hatt – Yellow 108
Boots – Acne

Vad kul att ni gillade förra inlägget! Alltid roligt att dela med sig och höra om andras tips tycker jag. 🙂

Hoppas ni haft en fin söndag, själv låg jag kvar i sängen alldeles för länge (till 10) men det var så underbart. Städade köket och skurade golven, och förberedde en jordgubbspaj som vi ska äta till eftermiddagsfika. Så som ni kanske förstår är inte bilderna från ovan från idag, men tänkte att jag skulle dela med mig av dem likväl! Ikväll ska vi ge oss ut på en liten promenad, det ska bli åskväder en hel vecka nu så man får väl passa på när solen fortfarande strålar!

Puss på er!

  1. Heej! Tack snälla du!! Ser ut som att jag använder Lato i 300! Ingen aning om varför det inte funkar för dig? Så lustigt!! Hoppas du får till det! Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..