On my baby wishlist hemifrån!

Snaaart snart ska jag få beställa bebisgrejer hemifrån! Det är väl 95% danska märken, men vad gör det? 🙂 Finns sååå mycket fint ju! Kommer inte beställa det hem hit till Nashville, utan mina syskon får ta med det över i juli.

Grejerna ovan är högst upp på önskelistan just nu, och de är från Kongessløjd, CamCam Copenhagen, Filibabba, och Alex & Fred. Kommer nog inte köpa allt nu på en gång, men det blir nog åtminstone en av filtarna, skötbädden, badlakanet, en swaddle och den lilla golliga kaninleksaken! Sen tänkte jag även beställa någon wipe spray och lite annat från Bäjbi, och en amningsbh från Glammom!

Vilka är era favoritmärken eller ställen att handla för bebisprodukter? Och gärna sånt som går i naturtoner och inte för mycket prints 🙂

Puss!!

  1. Haha! Alltså ja, danskarna är väldigt bra på såntdär! Har bara kikat lite grann på Garbo & Friends, men ska nog kolla en gång till! Tack snälla du!!

  2. Jag kan verkligen rekommendera de tunna filtarna från camcam Bästa!!

  3. Åh du har redan listat mina absoluta favoriter så otroligt fina! Danska märken eller just: Garbo & friends ❤️ en svensk favorit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..