Onsdagsoffice och bebisshopping

Hallå på er!

Igårkväll gick jag LOSS på online-bebis-shopping! Haha. Ska bli så kul att visa er allt när det kommer! Hittade min dröööööömväska från Ann-Sofie Back på Tradera som jag letat efter i TVÅ ÅR bland annat. Den är definitivt långt ifrån den mest ultimata skötväskan – men jag kommer nog använda den som det ändå. Det finns ju inlägg att köpa att sätta i ”vanliga” väskor utan fack så att man kan förvara flaskor, blöjor mm, så kanske kompletterar med det om det behövs.

Sen beställde jag även en liten lyxigare blöjsårskräm (eller vad heter det på svenska? Diaper rash cream iallafall) och en fin bitring som jag hade presentkort på från ett litet företag i Canada som jag följt länge på instagram, Otherware heter det. En liten hårborste från Minimocks (jag hade massa hår när jag föddes men Austin var flint, så det är väl 50/50 att den kommer komma till användning på ett tag), och sen en stor beställning med grejer från Konges Slojd och CamCam från Naturebaby.dk där jag köpte filtar, en speldosa, skötbädd, liten muslinblus, och ett bebisbadlakan. (Alltså, danskar kan verkligen! Vill bara handla danskt!?) Men ja, SÅ ROLIGT. Nu börjar det nog kännas lite mer verkligt. Vagnen är beställd, och lite sånahär småsaker. Om några veckor ska vi till IKEA för att köpa skötbord och säng också. Eeeek!

Idag är det onsdag, det är döööödsvarmt och kvavt ute (ska bli 34 grader idag..) men jag har tagit skydd inne på mitt favoritcafé. Hade inte lämnat huset sedan i lördags så det var väl dags.. haha! Därav inte så mycket att blogga om tyvärr. Det är lätt att bli bekväm när man jobbar hemifrån och inte typ göra sig iordning och sånt, och det kan jag bli galen på.

Hoppas ni haft en härlig onsdag so far! Har ni något särskilt ni vill att jag ska blogga om? Vore så kul att höra!

Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..