Flea friday

Ikväll frågade min kompis Abby om jag ville följa med henne på marknad! Jättekul, en stoooor marknad som tydligen anordnas två gånger om året här i East Nashville och den är fylld med ”local makers” som säljer sina grejer. De flesta säljer på Etsy, och det är ju alltid roligt att supporta små små företag tycker jag! Då vet man att det är gjort med mycket kärlek och omtanke, och man bokstavligen hjälper någon att få mat på bordet! (Säljer själv på Etsy så jag vet hur glad man blir när någon köper från en!)

Det fanns så mycket fint, det var många skönhets-”vendors” som sålde sina produkter! Abby är väldigt insatt i giftfri skönhet/essential oils osv så det var kul att lära sig lite.

De här två fick följa med mig hem! Under Aurora var en supergullig tjej från Ohio, så hon hade åkt hit för marknaden. Den här bodysprayen luktade sååå gottigt så den fick följa med! Jag gillar att förknippa vissa dofter till vissa tider/stadier i livet, jag har inte varit så kontinuerlig med doft nu det senaste året som jag har varit tidigare, så nu ville jag ha något som ska påminna mig om denna tiden i livet innan jag ska bli mamma (och efter att hon är här såklart!)

Sen köpte jag ett body butter från ett företag som heter Cheap Chicks, två collegetjejer här i Nashville som gör kroppsvård som är 100% natural, raw, paraben- och GMO-fri. Denna glasburken kostade bara $10 (ca 85 kr) och är sååååå dryg! Sånt kap tyckte jag. Abby köpte också en som luktade kokos. Mums!

Jag älskar amerikaner, de är SÅ trevliga! Tappade räkningen på alla som gav mig och lilla magen komplimanger ikväll. Det blir man ju glad av. Ibland kan trevligheten kännas lite påklistrad kan jag väl känna, men oftast är folk väldigt genuina och vill verkligen göra en glad. Det är härligt! Dock var det en äldre dam som stannade mig och sa att min skjorta hade fastnat i byxorna så hon var påväg att dra ut den… hahaha. Visste liksom inte vad jag skulle säga men jag skrattade lite och så gick vi vidare. Haha så stelt.. Vad ska man säga liksom – nej det är meningen! Hon tyckte säkert jag var jättekonstig.

Sen hittade jag en tjej som säkert var ett antal år yngre än mig själv som hade en Etsyshop som heter Chloe Alexa (hennes namn kanske?!) och hon gör sånahär fiiiiina fina garlands (vad heter det ens på svenska!?)! Glömde ta bild tyvärr så lånar denna från hennes Instagram. Hon gör både sånahär med pompoms men också med garn-tassels som var sååååå fina! Sa att jag garanterat kommer köpa en av henne sen när jag får ordning på grejer i sovrummet, och hon kunde göra custom också. Frågan är om man ska ha pompoms eller tassels? Inte dyra heller, $28 (ca 250 kr) för en typ två-tre meter lång sånhär!

Eftersom det var VIP-kväll ikväll så fick man en sånhär trevlig liten totebag också. Så fin!

Nu är klockan snart halv elva så det är väl hög tid att äta något och gå och lägga sig.. Så sugen på en stooor kopp te med rostmacka. Mmmm. Det vill nog bebis också ha!

LOADING..