Är jag verkligen gravid?

Ja jag kan verkligen känna så ibland! Jag vill verkligen inte låta provocerande eller något, men jag är så förvånad över hur enkel denna graviditeten har varit, så det har liksom fått mig att undra om jag verkligen är gravid på riktigt? Jag har liksom känt mig nästan precis som vanligt hela tiden, med undantag för kanske två veckor i första trimestern då jag mådde illa konstant. Men till och med det kändes som inget jag kunde riktigt klaga på. Har inte spytt, inga svullna händer eller fötter (än iallafall, ska inte ropa hej!), inga direkta ryggproblem, kissar inte mer än vanligt (kan inte känna igen mig alls när folk säger att de får springa up flera gånger per natt – och då dricker jag alltid ett glas vatten precis innan jag går och lägger mig), ingen direkt trötthet, inga bristningar (än!).. är verkligen så tacksam att få ett så bra första intryck av att vara gravid!

Sen ska jag inte säga att jag tycker det är helt underbart att vara gravid, är trött på att inte kunna ta på mig vad jag vill och att det gör så himmelens ont att sova ibland. Och ibland tycker jag nästan det är obehagligt att veta att jag har en människa i mig som lever sitt egna liv. Haha! Ser verkligen fram emot att hon ska komma ut.

Hur var era graviditeter? Någon mer som var förvånad över hur ”enkelt” det var eller hade ni de värsta 9 månaderna i era liv?

  1. Det är så mysigt! Ja vi har nog bestämt oss för namn, men det håller vi lite hemligt tills hon är här Kram!!

  2. Härligt att höra! Kan knappt vänta tills att jag själv får genomgå detta också! Har ni bestämt namn ännu? =)

  3. Åh! Men det är ju bara skönt! Vi får vara tacksamma och njuta Hoppas det forstätter såhär för dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..