Moodboard för bebishörnan

Har ett antal gånger de senaste veckorna fått frågan ”are you nesting yet?”.. har förstått att det är en ”grej” i graviditeten, att man kommer till en punkt då man BARA vill fixa för bebisen. Och jag kan verkligen säga att det gör jag – i mitt huvud! Det är sååå frustrerande att inte kunna pilla med det när man verkligen vill. Haha. Jag får hålla ut tills om två veckor, då ska vi nämligen stanna på IKEA i Memphis på vägen hem hit igen när vi varit hemma i Oklahoma City. Sedan är det bara att köra på!

Vid den tiden KAN det vara en ynka månad kvar (!!!) (KAN, om hon kommer tidigt som sagt, och jag kommer nog fortsätta inbilla mig det) och jag som älskar att vara väl förberedd kommer antagligen börja tvätta, packa BB-väskan, fixa och dona då hela juli månad. Fy vad jag längtar!

Satte ihop ett litet moodboard för hur jag tänker det ska se ut iallafall. Väldigt… obarnsligt. Haha. Fast väldigt mig (oss – Austin har ytterst sällan några inputs..). Jag äääälskar sånadär muggkrokar och tänkte sätta en sån över skötbordet, om det inte blir att den hamnar alldeles för högt. Sen har jag hört mycket bra om den där rumpkrämen från énamour (och den är ju så gaaalet fin!), och den är påväg hem hit nu! Skötbädden kom fram till mamma och pappa häromdagen och den ser SÅ fin ut. Åh, längtar ihjääääl mig!

När började ni ”fixa” med barnrum/barnhörnor?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..